Längst Lelångsstrand ligger vår gård Östan. En familjegård som vi nu har lagt vår anda på och tar hand om. Naturen och lugnet gör oss gott.
Vi är helt enkelt förälskade i livet på Östan!


söndag 9 oktober 2011

Karusell vs skördare

Då var det dags för den årliga traditionen på Ed. Som vanligt brummade vi ner till Ed för att besöka marknaden och spendera tid med farmor och farfar på torpet. Vi åkte ner på fredagskvällen och överraskade farfar. Han hade ingen aning om att vi skulle komma så visst var det uppskattat. Vi trippade in i den halvupplysta stugan med sovsäck och spänning. Eftersom det inte finns någon el eller vatten i stugan så blir det lite extra med att vara på Ed. Man kan ju inte påstå att sängen är lika go som den hemma, men allt som innefattar "torpet på Ed" är en lyx och man har ju sommarstugskänslan när man är där.
Under lördagens tripp till marknaden var det himla kallt och ruggigt. Stilångsen på och marknadskarrameller i fickan gjorde att vi jag inte tapade suget. Gossarna hade det väldigt bra. Fast jag vet inte vilket som var roligast. Att åka virvelvinden eller studera skördaren som stod där intill? De var alla fall nöjda över dagen och lika goa som vanligt.




Ja det är ju frågan, Vilken är roligast?
Vinke, vink...

Inga kommentarer: