Längst Lelångsstrand ligger vår gård Östan. En familjegård som vi nu har lagt vår anda på och tar hand om. Naturen och lugnet gör oss gott.
Vi är helt enkelt förälskade i livet på Östan!


lördag 7 februari 2009

En helt vanlig lördag

Visst är det härligt med helg, det är nåt speciellt när fredags eftrmiddagen närmar sig. I går var Herr och Fru Krainskij här och åt mat det var riktigt trevligt, det var ett tag sedan vi sågs. Sist var nog när de kom med skridskorna över sjön, i dag skulle det vara svårt vattenskidor passar bättre.

I dag har vi bara tagit det med ro. Iza och jag tog en långpromenad på morgonen efter den var det skönt att vila sig på soffan en stund med Birger sovande på bröstet. Vendel och Magnus har kört bort stoora stenar med grävmaskinen och Vendel tycker att det alltid är lika skoj att köra.


Här är mina största gubbar.


Getterna är alltid lika brääkiga när man kommer
särskilt när det vet att de skall få kraftfoder.


Iza och Birger tog det lugnt efter middagen.

Om en stund skall Vendel sova, så nu skall vi ta och städa hans rum som är fullt av lego.

Vinke, vink...

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för den goda tacosen, gött med riktigt älgkött! här går vi i väntans tider, Inka har mjölk i hjuvret och igår var hon mycket svullen i baken. Hoppas det blir när vi är hemma bara. Dom kan visst gå så i veckor? nej nu får vi fylla våra kaggar och sen får väll katten och getterna få sitt!kramar från andra sidan sjön.