Längst Lelångsstrand ligger vår gård Östan. En familjegård som vi nu har lagt vår anda på och tar hand om. Naturen och lugnet gör oss gott.
Vi är helt enkelt förälskade i livet på Östan!


söndag 16 november 2008

Julstämning i november

Vad har vi gjort denna vecka då? Jo, vi har provat om joggingskorna och regnkläderna står emot väta. Varken Amandas eller Vendels utstyr tålde provet "ligga i en vattenpöl", de blev blöta. Vi har också testat dammsugarslangen om den är bra att skrika i och leka med, den fick godkänt.









Vi har också varit i Töcksfors och handlat lite julklappar och givetvis ett klädesplagg till herr Vendel. Samma dag var Vendel och jag och hälsade på Amanda på hennes förskola, vi lekte en stund ute i ruskvädret.
Helgens projekt var ju att fixa presseningen över båten och det är klart, samt att ta julkort till årets utskick. Visst fick man lite julstämning när golvet var prytt av paket och julpynt.









Vinke, vink...

2 kommentarer:

Marie sa...

Åh, vad mysigt ni såg ut att ha det på julkortstagningen! Fina kläder! Tänk vad tiden går fort, snart är det jul igen! :)

Villa Nystuga sa...

Hmmmm.. Det syns inte riktigt att vattnet överstiger Vendels skor, men det kan jag intyga att det gjorde! Ja, ja. Han kunde ju inte bli mer än genomblöt :)