Längst Lelångsstrand ligger vår gård Östan. En familjegård som vi nu har lagt vår anda på och tar hand om. Naturen och lugnet gör oss gott.
Vi är helt enkelt förälskade i livet på Östan!


söndag 9 november 2008

Fars dag

Fars dag började 05:38 då Vendel hade sovit klart och var givetvis allert. Med smala ögon och med tanken om att sova en stund längre gick vi upp och började dagen. Frukost och givetvis ett litet paket till far piggade upp oss alla. När det ljusnade gick vi ut för att mata våra djur och Magnus åkte och hämtade ett lyftok så att ta vi kunde ta upp båten.

Efter lunch började båtprojektet och Vendel tog en lur, lagom i tid kom morfar så han assisterade i stället för mig. Utan problem var båten på plats och vi gick in för att äta smörgåstårta som Magnus beställt till fars dag. Mmm jag är ingen smörgåstårt älskare, men hemgjord tårta gjord på Polarbröd är riktigt god. Till kvällsmat kommer vi att njuta av ny rökt rådjurslår, kalvhjärta (av älg) och skinka som pålägg.



Bra att man har maskiner så att man kan fixa och dola själv. Nu är det bara presseningen som saknas, det får bli nästa helgs projekt.



Måste ju också säga att Magnus sköt en älg på älgjakten i går-Grattis (igen).


Vinke, vink...

Inga kommentarer: