Längst Lelångsstrand ligger vår gård Östan. En familjegård som vi nu har lagt vår anda på och tar hand om. Naturen och lugnet gör oss gott.
Vi är helt enkelt förälskade i livet på Östan!


söndag 31 augusti 2008

Kalas, kalas, kalas...












Helgen har bara innehållit kalasering. Först på lördagsmorgon for vi till Karlstad för att fira min morfar som fyllde 80år. Smörgåstårta och småbröd fyllde våra magar och för vissa även vindruvor. Amanda och Vendel var på vindruvejakt och lyckades att äta upp de flesta.


Efter morfars firing lämnade vi Vendel hos Amanda där han skulle spendera resten av dagen och kommande natt. Själva åkte vi hem och tog ekan över till "Varke" på nästa kalas. Det var ett kombinerat inflyttning- och födelsedagskalas. Man kan säga att kalaset i Blônske var det mer drag i än det Karlstad, men båda var mkt trevliga.

Väl hemma till sängs vid 02-tiden var det riktigt underbart att få blunda och somna in för att ladda för nästa kalas. Jo visst, i dag har jag varit på konfirmationsfirande hos min kusin. Så nu är jag rätt mätt på kalasering och känner att det skall bli gôtt att få sova och vakna till en helt vanlig måndag.

Vinke, vink...

Inga kommentarer: