Längst Lelångsstrand ligger vår gård Östan. En familjegård som vi nu har lagt vår anda på och tar hand om. Naturen och lugnet gör oss gott.
Vi är helt enkelt förälskade i livet på Östan!


söndag 8 april 2012

Påsk på Östan!

Påskfirandet här på Östan har varit lugn, vi har kosat oss och hälsat på nära och kära. Under Långfredagen  var vi i Boda och fick påskmat, det som gossarna var nöjdast över var att få träffa kusinerna, farmor och farfar. En heldag i Fågelvik med glädje och underbara människor, förgyller livet lääänge!

På påskafton tog vi våra kvastar och for till Blônske för påskbrevsbyte. Många påskgubbar och påskgummor fanns det där, men bara av den yngre sorten. Magnus och jag var de enda föräldrarna som rotat i sminklådan. Men vad gör det, så är Livet på Östan ;-) På vägen hem stannade vi till i Lennartsfors. En kortis på "Bua", kaffepaus hos familjen Ek och "kôrvstoppning" hos familjen Gustavsson. Gossarna passade då på att leka med deras barnbarn medan mamma och pappa hade en trevlig snackis med Leif & CO.

I dag på Påskdagen har vi varit hemma. Magnus har varit i vehögen och jag i skurhinken. Vendel och Birger har varit ute mest hela dagen. PÅ eftermiddagen hade vi en mycket trevlig fikastund på lon tillsammans med Familjen Åström. Vendel är extra nöjd i dag eftersom han har lekt med Olivia.

I morgon laddar vi kvastarna igen och styr mot "Kalan" för att fira mormor som i dag fyller 55år.

Fullmåne hos oss alla!

Familjetur i Boda.

Påskgumman på Östan!

Goa Birger!

Goa Vendel!
Vinke, vink...

1 kommentar:

bettan sa...

God fortsättning på påsken! I förrfjol var Patrik o jag ensamt utklädda i full påskmundering på påskträffen och oj vilka konstiga blickar vi fick.... Efter det har vi kommit mer neutrala. Men lite tråkigt dock, utklädning är kul - ni var superfina :)!