Längst Lelångsstrand ligger vår gård Östan. En familjegård som vi nu har lagt vår anda på och tar hand om. Naturen och lugnet gör oss gott.
Vi är helt enkelt förälskade i livet på Östan!


torsdag 25 december 2008

Lillebror Birger

Idag har jag blivit storebror! Mamma och pappa åkte till Karlstad imorse och som tur var så kom moster ner och hämtade mig. Bara någon timme senare så ringde mamma och då hörde vi lillebror Birger i bakgrunden. Moster blev jätteglad och pratade och pratade och pratade och visade bilden på Birger hela tiden. Jag och Amanda hade inte riktigt tid att titta eftersom vi lekte med leksakerna som tomten kom med igår. Mamma, pappa och lillebror mådde alla bra, fast dom saknade mig förstås :)



Lillebror Birger
2008-12-25 09:35
3520g, 53cm

7 kommentarer:

Villa Nystuga sa...

Stort grattis till underverket!
Kramar från stolta familjen Axelsson

Krainskij sa...

grattis grattis grattis. alla hälsar i våra familjer och vi är jätte stolta över att ni har valt ett så fint namn:-)han är ju jätte söt, vi ses och många kramar från varke!

SabinaP sa...

Grattis grattis! Grymt söt, som sin storebror! :D

Marie sa...

Grattis i massor! Vad roligt att han tittade ut i julhelgen! Hoppas att allt gick bra! Och bråttom verkade han att ha! :D Grattis!! Kram

Anonym sa...

Underbart söt liten Birger,Grattis
till hela familjen.
Kramar från Göteborg/Anette

Anonym sa...

GRATTIS! Vad kul att höra att det blivit en lillebror i familjen! Ta hand om er och hoppas vi ses snart! *kram

Anonym sa...

hej nu ær vi i Askim hela familjen, alla hælsar. Leif kommer någon kvæll till veckan. Kramar från alla Gustafsson med respektive och barn