Längst Lelångsstrand ligger vår gård Östan. En familjegård som vi nu har lagt vår anda på och tar hand om. Naturen och lugnet gör oss gott.
Vi är helt enkelt förälskade i livet på Östan!


fredag 7 mars 2014

Dagen då vi skapade historia och antog namnet Östanlind.

Den 22 februari 2014 tog vi steget och blev Herr och Fru. Vi antog namnet Östanlind som vi själva skapat med anknytning till gården och för en framtida lind som kommer att planteras.

En egenskap som lindar har är att de kan bli mycket gamla, runt 800 år. Tanken är den att de som bor på Östan i framtiden har oss då i sina minnen och vet att det var vi, Magnus och Jenny, som skapade historien kring Östanlind.

Dagen startade med att jag gjorde ett besök hos min frisör i Årjäng. Min kära syster mötte upp mig för att hämta blommor och tårta, samt ta hand om en pirrig kommande fru. Strax före klockan tolv anlände vi till Torrskogs kyrka, där vigseln ägde rum. Med förväntan tog vi steget in i kyrkan som sambos och steget ut som Herr och Fru.

Efter vigseln for vi hem till gården för att skåla och äta tårta, tillsammans med våra allra närmsta. Champagne, tårta och måånga leenden fyllde huset, efter den nyliga upplevelsen och den fantastiska händelsen. Med bubblor och tårta i magen for vi till Tanums Gestgifveri och avnjöt en härligt go eftermiddag med mycket smakfull och god mat, samt en kosekväll med ett glatt minne för oss alla.

Innan färden till kyrkan.

Sista kyssen som Jansson och Göransson.

Lite tillfixning.

Familjefoto innan vigseln ;-)

Kommande fru Östanlind.



Herr och Fru
Första Östanlind kyssen.
Champagne och tårta
tillsammans med de
närmsta.




Vinke, vink


2 kommentarer:

Ragnhild sa...

Nydelige Jenny!
Gratulerer så mye :)
Hilsen Dagny ;-)

Leif sa...

Gratulere begge to