Längst Lelångsstrand ligger vår gård Östan. En familjegård som vi nu har lagt vår anda på och tar hand om. Naturen och lugnet gör oss gott.
Vi är helt enkelt förälskade i livet på Östan!


lördag 18 december 2010

Gran Canaria

Vi på Östan har varit på semester en vecka på Gran Canaria. Planet lyfte från Rygge fredagen den 10dec och landade igen den 17:e i kalla Norge. Insåg ju snabbat att det var lika kylit i Sverige några mil bort. Väl hemma så väntade Bästa farmor och farfar på oss som var hemma för att elda på Östan, himla varmt och gôtt var det när vi kom hem.

Under semestern gjorde vi inte så himla mycket, mer än att kosa, bada, sola, dricka gott och äta gott samt äta glass. Sa jag att vi åt glass? Jo just det det gjorde jag ju! Det var ju så att i "all inclusive" ingår ju mat, dryck och allt där till samt glass. Ongane och jag åt glass flera gånger om dagen och jag känner nu att abstinensen börjar träda fram. Tur att det snart är jul så det blir lite mer socker snart ;-)

Här kommer några bilder från vår vecka.




Vinke, vink...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Välkomna hem till kyliga Sverige,fast det har ju sin tjusning oxå,ha det så gott uppe på Östan nu i juletider,krama om dina söta pojkar och ha det bäst....kramen om till Er alla// Anette

Malo sa...

Härligt att ladda med lite värme! Det lär nog behövas den här vintern...